Bulete de cascaval cu susan si pesmet
PrinteazaBulete de cascaval cu susan si pesmet din: oua, cascaval, faina, praf de copt, piper, sare, seminte susan, pesmet, ulei.
Ingrediente:
- 14 ouă
- 300 g caşcaval
- 150 g făină
- 1/2 plic praf de copt
- piper
- 100 g seminţe susan
- 100 g pesmet
- sare
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Separi gălbenuşurile de albuşuri. Dai caşcavalul prin ră- zătoarea mică şi-l pui într-un vas. Adaugi gălbenuşurile, făina, piperul şi praful de copt. Amesteci.
Baţi bine albuşurile cu puţină sare şi torni peste compoziţia de caşcaval. Omogenizezi bine şi, cu mâna umezită în apă, formezi bilu- ţe. Le tăvăleşti apoi prin pesmet amestecat cu susan.
Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe un şervet absorbant, pentru eliminarea surplusului de grăsime.
Bulete de cascaval cu susan si pesmet
Pofta buna!