Bulete de cascaval cu susan si pesmet

Printeaza

Bulete de cascaval cu susan si pesmet din: oua, cascaval, faina, praf de copt, piper, sare, seminte susan, pesmet, ulei.

Bulete_de_cascaval_cu_susan_si_pesmet

Ingrediente:

  • 14 ouă
  • 300 g caşcaval
  • 150 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • piper
  • 100 g seminţe susan
  • 100 g pesmet
  • sare
  • ulei, pentru prăjit

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de al­buşuri. Dai caşcavalul prin ră- zătoarea mică şi-l pui într-un vas. Adaugi gălbenuşurile, fă­ina, piperul şi praful de copt. Amesteci.

Baţi bine albuşurile cu pu­ţină sare şi torni peste com­poziţia de caşcaval. Omo­genizezi bine şi, cu mâna umezită în apă, formezi bilu- ţe. Le tăvăleşti apoi prin pes­met amestecat cu susan.

Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe un şervet absor­bant, pentru eliminarea sur­plusului de grăsime.

Bulete de cascaval cu susan si pesmet

Bulete_de_cascaval_cu_susan_si_pesmet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.