Bulete de somon

Printeaza

Bulete de somon din: somon, branza, smantana, capere, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:Bulete de somon

  • 200 g file de somon afumat prefeliat
  • 200 g brânză de vaci proaspătă
  • 50 g smântână
  • 60 g capere
  • 2 fîre de ceapă verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă brânza şi smântână cu uleiul. Toaca foarte mărunt ceapa şi usturoiul şi încorporează-le în crema de brânză. Potriveşte gustul de sare şi adaugă caperele.

Pe o felie de somon, pune o lingură din compoziţie şi înfăşoară cât să obţii o mingiuţă. Când sunt gata toate mingiuţele, pune-le la frigider până le serveşti, ca să nu se deformeze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.