Bulete din carne cu oua si chimen

Printeaza

Bulete din carne cu oua si chimen din: carne de vita, arpacas, ceapa, oua, sare, piper, chimen.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne vită
  • 6 pahare arpacaş fin
  • 2 cepe mijlocii
  • 14 ouă fierte, tăiate în patru
  • sare şi piper după gust
  • chimen

 

Mod de preparare Bulete din carne cu oua si chimen:

Se trece carnea de două ori prin maşina de tocat.

Ceapa şi arpacaşul se trec, o dată, prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu carnea, împreună cu sarea, piperul şi chimenul.

Cu mâinile umezite în apă rece {din congelator) se fac bulete de came, în interiorul cărora se aşază sferturile de ou fiert.

Se prăjesc în ulei bine încins, având grijă să nu se lipească între ele.

Se pun pe un platou întins, reci sau calde, cu garnitură de salată verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.