Bulete din cascaval

Printeaza

 Bulete din cascaval

Ingrediente:Bulete din cascaval

  • 400 ml apă
  • 200 ml ulei
  • 400 g făină
  • 10 ouă
  • 200 g caşcaval
  • 200 g ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu uleiul, iar la primele clocote, se adaugă făina în bloc şi se amestecă până când devine compactă.

Se răceşte, apoi se adaugă ouăle treptat, amestecând până se obţine o compoziţie omogenă. Se adaugă caşcavalul ras, se pune uleiul la încins, se ia cu linguriţa din compoziţie, formând biluţe care se aşează în cratiţa cu uleiul.

Când se ridică deasupra şi sunt rumenite, se scot într-o sită şi se scurg, apoi se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.