Bulete de naut cu ceapa verde

Printeaza

Bulete de naut cu ceapa verde din: naut, ceapa, usturoi, patrunjel, chimen, faina, sare, piper, boia, ulei.

Ingrediente:Bulete_de_naut_cu_ceapa_verde

  • 250 g năut uscat
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • frunze de pătrunjel verde
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 3 linguri făină de năut
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Năutul se pune în apă rece, de seara până dimineaţa. A doua zi se aruncă apa şi se pune la fiert în apă rece cu sare. Când este fiert, se strecoară, se lasă la răcit, după care se dă prin maşina de tocat carne.

Ceapa, usturoiul verde şi frunzele de pătrunjel se mărunţesc, se adaugă la năut, se asezonează cu sare, piper, boia iute şi chimen, se adaugă şi făina de năut şi se amestecă.

Dacă este necesar, se adaugă puţină zeamă de la fiert. Se pune la rece pentru 1 oră, după care se formează bulete şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Bulete de naut cu ceapa verde

Bulete_de_naut_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.