Bulete din orez cu carne de vita din: orez, ceapa, ciuperci, sunca, carne de vita, pasta de tomate, patrunjel verde, ulei de masline, oua, ulei, faina, pesmet si sare. Ingrediente: 2 căni orez 2 cepe 200 g ciuperci 150 g şuncă 500 g carne de vită tocată 2 linguri pastă de tomate 1 legătură […]
Bulete umplute cu icre
PrinteazaBulete umplute cu icre din: faina, apa, oua, unt, margarina, sare, icre, masline, gogosari.
- 125 g făină
- 1/2 pahar cu apă
- 3 ouă
- 60 g unt sau margarină
- 2g sare
Ingrediente pentru umplutură:
- 150 g icre preparate
- 100 g măsline
- gogoşari
Mod de preparare:
Apa se fierbe în clocot cu sarea şi untul. Se adaugă făina toată odată, se amestecă bine.
Se lasă la răcit, apoi se pun pe rând ouăle, amestecându-se bine după fiecare ou.
Se pun cu linguriţa mici bulete pe o tavă unsă.
Se coc la foc iute.
Reci fiind, li se taie un căpăcel, se umplu cu icre şi se ornează cu măsline şi gogoşari.
Pofta buna!
Pofta buna!