Bulgarasi cu ciocolata

Printeaza

Bulgarasi cu ciocolata din: zahar, ciocolata, esenta de rom, biscuiti, nuci, cacao, lapte sau unt.

Ingrediente:

  • 1/2 pahar zahăr pudră
  • 200 g ciocolată fără cremă
  • 3 linguri esenţă de rom
  • 1 pahar biscuiţi simpli măcinaţi
  • 100 g nuci măcinate
  • 2 linguri cacao
  • lapte sau unt

 

Mod de preparare:

Bulgarasi cu ciocolata: Razi ciocolata, opreşti puţină ciocolată rasă pentru ornat bulgăraşii, iar pe cea rămasă o amesteci cu zahărul, esenţa, biscuiţii măcinaţi, nucile măcinate şi cacaua.

Amesteci totul bine şi abia la sfârşit adaugi lapte sau unt, ca să-ţi iasă o compoziţie nici prea tare, nici prea moale.

Formezi apoi bulgăraşi pe care-i tăvăleşti prin ciocolata rămasă sau nucă de cocos.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.