Bulgarasi crocanti
PrinteazaBulgarasi crocanti din: migdale, fructe confiate, pudra de alune, alune, cacao, ciocolata alba, miere, scortisoara.
- 150 g migdale intregi
- 200 g fructe conflate
- 150 g pudra de alune
- 150 g alune intregi
- 100 g cacao
- 100 g ciocolata alba
- 400 g miere de albine
- 1 praf de scortisoara
Mod de preparare:
Zdrobesti alunele, sfarami migdalele si tai fructele conflate cubulete. Torni mierea de albine intr-un vas si o aduci la punctul de fierbere, la foc mic. O iei apoi de pe foc, adaugi alunele, migdalele, scortisoara, pudra de alune sj amesteci bine.
Imparti compozitia in doua, o parte o amesteci cu cacao, iar cealalta parte cu ciocolata alba, data pe razatoare. Din cele doua compoziti formezi bulgarasi de marimea nucilor. Le asezi pe un platou la racoare pana in momentul servirii.
Pofta buna!