Bulgarasi cu fistic si scortisoara

Printeaza

Bulgarasi cu fistic si scortisoara din: brânză mascarpone, brânză de capră, scorţişoară, fistic prăjit şi sărat.

Bulgarasi_cu_fistic_si_scortisoara

Ingrediente:

  • 250 g brânză mascarpone
  • 200 g brânză de capră
  • 15 g scorţişoară măcinată
  • 500 g fistic prăjit şi sărat

 

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, pasează brânza de capră cu furculiţa.

Adaugă brânza mascar­pone şi, cu o spatulă cu capăt flexibil, amestecă până obţii o pastă.

Toacă fisticul grosier. Formează cu mâna bulgăraşi de brânză. Tăvăleşte-i prin scorţişoară, apoi prin fistic.

Dă-i la rece şi serveşte-i la masa festivă, ală­turi de celelalte antreuri delicioase prezentate în aceste pagini.

Bulgarasi cu fistic si scortisoara

Bulgarasi_cu_fistic_si_scortisoara

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cozonac cu fistic si martipan

Cozonac cu fistic si martipan 

Cozonac cu fistic si martipan din: martipan, fistic, drojdie, lapte, faina, unt, zahar.   Ingrediente: 200 g marţipan de migdale 100 g fistic nesărat 7 g drojdie proaspătă 1 praf de sare 140 ml lapte cald 1 lingură coajă rasă de portocală 1 ou 350 g făină 130 g unt topit 200 g zahăr 50 g […]

Paine neagra cu fistic

Paine neagra cu fistic

Paine neagra cu fistic din: oua, ulei, zahar, zahar brun, esenta de vanilie, faina neagra, faina alba, sare, bicarbonat, praf de copt, praf de copt, scortisoara, dovlecel, fistic. Ingrediente: 4 oua 1 cana ulei 1 1/4 cani zahar 1/2 cană de zahăr brun 4 lingurite esenta de vanilie 1 1/2 cani faina neagra 1 1/2 […]

 

 

 

Cataif cu fistic si scortisoara

Cataif cu fistic si scortisoara din: aluat cataif, fistic, unt, zahar, scortisoara, pesmet, apa, zahar, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 pachet aluat cataif 150 g fistic 300 g unt 50 g zahăr 1 linguriţă scorţişoară 2 linguri pesmet Pentru sirop: 600 ml apă 400 g zahăr zeama de la 1 lămâie Mod de preparare: Amesteci, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.