Cozonac cu fistic si martipan din: martipan, fistic, drojdie, lapte, faina, unt, zahar. Ingrediente: 200 g marţipan de migdale 100 g fistic nesărat 7 g drojdie proaspătă 1 praf de sare 140 ml lapte cald 1 lingură coajă rasă de portocală 1 ou 350 g făină 130 g unt topit 200 g zahăr 50 g […]
Bulgarasi cu fistic si scortisoara
PrinteazaBulgarasi cu fistic si scortisoara din: brânză mascarpone, brânză de capră, scorţişoară, fistic prăjit şi sărat.
Ingrediente:
- 250 g brânză mascarpone
- 200 g brânză de capră
- 15 g scorţişoară măcinată
- 500 g fistic prăjit şi sărat
Mod de preparare:
Intr-un bol, pasează brânza de capră cu furculiţa.
Adaugă brânza mascarpone şi, cu o spatulă cu capăt flexibil, amestecă până obţii o pastă.
Toacă fisticul grosier. Formează cu mâna bulgăraşi de brânză. Tăvăleşte-i prin scorţişoară, apoi prin fistic.
Dă-i la rece şi serveşte-i la masa festivă, alături de celelalte antreuri delicioase prezentate în aceste pagini.
Bulgarasi cu fistic si scortisoara
Pofta buna!
poate iti place si:
Paine neagra cu fistic
Paine neagra cu fistic din: oua, ulei, zahar, zahar brun, esenta de vanilie, faina neagra, faina alba, sare, bicarbonat, praf de copt, praf de copt, scortisoara, dovlecel, fistic. Ingrediente: 4 oua 1 cana ulei 1 1/4 cani zahar 1/2 cană de zahăr brun 4 lingurite esenta de vanilie 1 1/2 cani faina neagra 1 1/2 […]
Cataif cu fistic si scortisoara
Cataif cu fistic si scortisoara din: aluat cataif, fistic, unt, zahar, scortisoara, pesmet, apa, zahar, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 pachet aluat cataif 150 g fistic 300 g unt 50 g zahăr 1 linguriţă scorţişoară 2 linguri pesmet Pentru sirop: 600 ml apă 400 g zahăr zeama de la 1 lămâie Mod de preparare: Amesteci, […]
Pofta buna!