Bulgăraşi cu vişine

Printeaza

Bulgăraşi cu vişine

Ingrediente:

  • 1 kg biscuiţi populari
  • 1 pachet de margarină
  • 1 cană zahăr + 4 linguri zahăr
  • 200 g nucă măcinată
  • 1 plic za­hăr vanilat
  • 2-3 lin­guri cacao
  • 3 linguri gem
  • 1 cană apă
  • 1 cană cafea pre­parată
  • nucă de co­cos
  • 1/2 kg vişine

 

Mod de preparare:

Bulgăraşi cu vişine: Cureţi vişi­nele de sâmburi, le presari cu 4 linguri de zahăr şi le laşi deo­parte. Dai bis­cuiţii prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu mar­garina, zahărul rămas, nuca măcinată, vanilia, cacaua, gemul, apa şi cafeaua.

Formezi bulgăraşi în mijlocul căro­ra pui câte o vişină. După ce i-ai făcut pe toţi, îi dai prin nucă de cocos şi îi aşezi pe un platou.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

French Martini Cocktail: Amestecul Perfect de Vodcă, Zmeură și Ananas – Ghid Complet

French Martini Cocktail: Amestecul Perfect de Vodcă, Zmeură și Ananas – Ghid Complet din: vodca, lichior de zmeura, suc de ananas, gheata, zmeura sau coaja de lamaie. În lumea cocktailurilor, există băuturi care nu doar satisfac papilele gustative, ci și încântă prin istoria și eleganța lor. Un astfel de exemplu este French Martini, un cocktail […]

Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri

Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri din: sardine, patrunjel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, ardei iute. Această rețetă de Sardine cu Sos Chimichurri combină aromele delicate ale sardinelor proaspete gătite la grătar cu explozia de arome a sosului chimichurri, bogat în pătrunjel, usturoi și ulei de măsline. Este o experiență culinară […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.