Bulgoci din carne de vita
PrinteazaBulgoci din carne de vita din: carne de vită, zahăr, vin de orez, soia, piper negru, usturoi, ceapă, ulei de susan, seminţe susan.
- 2,5 kg came de vită
- 3 linguri de zahăr
- 2 linguri vin de orez
- 4 linguri soia
- piper negru, după gust
- 1 1/2 lingură de usturoi
- 3 linguri ceapă tăiată
- 2 linguri ulei de susan
- 1 lingură seminţe susan
Mod de preparare:
Se marinează carnea de vită, tăiată felii, cu zahărul şi vinul de orez, în sosul obţinut din patru linguri de soia, piper negru, usturoi mărunţit, ceapa tăiată, ulei de susan şi seminţe de susan (dacă nu aveţi vin de orez, încercaţi cu sherry sau chiar cu cola).
In timp ce se prepară sosul, lăsaţi carnea la marinat pentru o. jumătate de oră (cu cât stă mai mult carnea în sos, cu atât va fi mai gustoasă.)
Se toarnă sosul deasupra cărnii şi se uniformizează, pentru a se .acoperi bine (marinaţi pentru cel puţin o oră).
Pofta buna!