Bulion aromat

Printeaza

Bulion aromat din: rosii, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 20 kg rosii
  • 200 g sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli rosiile si le tai bucati. Le dai prin maşina de tocat roşii cu separator, apoi pui la fiert piureul obţinut. Ţii pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. Sărezi.

Pui cam 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Torni în borcane sau în sticle, adaugi cam un deget de ulei în fiecare recipient şi închizi ermetic.

Torni într-un vas mare apă pe jumătate, pui de jur împrejurul lui prosoa-pe de bucătărie, aşezi borcanele şi le fierbi, aproximativ 30 de minute. Le laşi să se răcească la temperatura camerei.

 

Bulion aromat

Bulion_aromat

Pofta buna!

 

 

 

Castane Prăjite Perfecte

Castane Prăjite Perfecte din: castane, sare. Când frigul iernii își intră în drepturi, căutăm tot mai des confortul în lucrurile mici și plăcute, precum aroma bogată și căldura emanată de castanele prăjite. Această rețetă de Castane Prăjite promite să transforme serile reci în momente de neuitat, aducând în casa ta esența autentică a sărbătorilor și […]

Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon

Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon din: fileuri de peste, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fasole verde, morcovi, dovlecel, ardei, ierburi aromatice. Descoperă secretul unei mese echilibrate și pline de gust cu această rețetă de Pește la Grătar. Acest fel de mâncare nu doar că îmbină savoarea delicată a […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.