Bulion cu miere

Printeaza

Bulion cu miere din: rosii, miere.

 

Ingrediente:Bulion cu miere

  • 10 kg roșii
  • 10 linguri miere

 

 

Mod de preparare:

Speli roșiile, le cureți de cotoare și le treci prin separatorul de semințe și coji sau treci cantități mici printr-o sită. Torni sucul obținut într-o oală si fierbe sucul până scade la jumătate.

Apreciezi cantitatea de suc și adaugi pentru fiecare litru, o lingură de miere. Continui fierberea amestecând cu o lingură de lemn, până când bulionul se îngroașă.

Torni bulionul fierbinte în sticle de 500 ml, legi sticlele cu celofan sau le închizi cu capace metalice.

Le lași să se răcească până a doua zi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bulion-cu-miere html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.