Bulion de carne

Printeaza

Bulion de carne din: carne de vita, apa.

Ingrediente:Bulion de carne

  • 300 g carne de vita (fără grăsime)
  • 1 l apă

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală carnea, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă rece.

Se lasă să fiarbă încet, avand grijă să înlăturăm mereu spuma care se for­mează la suprafaţă şi să mai adăugăm apă caldă, dacă a scăzut prea tare.

Se fierbe circa 3 ore, pană cand carnea e bine pătrunsă. Se ia de pe foc şi se lasă să se aşeze, apoi se strecoară.

Se întrebu­inţează ca adaos la supe.

Se poate prepara şi din carne de pasăre, care se fierbe mai puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.