Bulion de gogosari

Printeaza

Bulion de gogosari din: gogosari, sare.

Ingrediente:Bulion de gogosari

  • gogosari
  • 250 g sare

Mod de preparare:

Gogoşarii trebuie să fie proaspeţi; se curăţă de cotoare şi seminţe şi se trec prin maşina de tocat. In bulionul astfel obţinut se pun 250 g sare şi se bagă în borcane mari care se fierb 25 de minute.

Acest tip de bulion se foloseşte la tocană, varză cu carne, varză călită sau chiar la ciorbe.

1 comentariu

  1. O sa fac si eu bulionul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.