Bull Shot Cocktail

Printeaza

Bull Shot Cocktail din: vodca, zeama de carne de vita, suc de lamaie, tabasco, sos worchester, sare, piper.

Bull Shot Cocktail

 

 

Calitate – slab alcoolizat

Bază alcoolică – vodcă

Pahar – tumbler mijlociu

Categorie – Vodka drinks

Decoraţiune – nici una

 

Se serveste înainte de prânz

 

Ingrediente:

  • 3/10 vodcă neutră
  • 6/10 zeamă de carne de vită
  • 1/10 suc de lămâie
  • câteva picături de tabasco
  • câteva picături de sos Worchester
  • sare
  • piper

 

Apărut în Statele Unite, în anii ’60, a intrat în codificarea IBA începând din 1987.

Denumirea provine din limba engleză şi înseamnă „glonte pentru un taur furios”, într-adevăr, în versiunea rece, este recomandabil să se consume mai ales în timpul dimineţii, ca energizant pentru cei care au avut o noapte agitată, cu o petrecere prelungită: în versiunea fierbinte, este considerat un aperitiv excelent sau o completare ideală pentru o masă frugală.

Mod de preparare:

Versiunea rece se pun unul după altul ingredientele cu puţină gheaţă mărunţită în shakerul obişnuit sau într-un boston american.

Se agită energic şi se toarnă în tumbler.

Versiunea fierbinte se pregăteşte direct în tumbler, punând înainte de ingre­diente stirerul şi, apoi, supa foarte fierbinte, vodca, sucul de lămâie, picăturile de sos Worcester, tabasco, sarea şi piperul.

Bull Shot Cocktail.jpg

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.