Bulz cu afumătură
PrinteazaBulz cu afumătură
Ingrediente:
- 500 g mălai
- 150 g cârnaţi afumaţi
- 150 g costiţă afumată
- 200 g caşcaval
- 5 ouă
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Din mălai, apă şi sare fierbi o mămăligă bine legată pe care o răstorni pe un suport de lemn şi o laşi să se răcească. Pui la fiert 3 ouă, apoi tai bucăţi costiţa şi carnaţii şi le rumeneşti în ulei încins.
După ce au fiert ouăle, le decojeşti, le tai mărunt, tai cubuleţe şi 100 g caşcaval, apoi le amesteci cu carnaţii şi costiţa rumenite şi ouăle rămase. Tai mămăliga rămasă cu o aţă, faci un cuib dintr-o felie, pui în mijloc 1-2 lingurî din i umplutură şi formezi mingiuţa de mălai.
Asezi apoi bulzii pregatiti, intr-o tava unsă cu unt, presari restul de cascaval ras, si-i dai la cuptor pentru 15 minute.
Bulz cu afumătură
Poftă bună!