Bulz cu branza

Printeaza

Bulz cu branza

Bulz cu branza

Ingrediente:

  • 400 g mălai
  • 300 g brânză
  • 200 g unt
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert într-un ceaun. Se adaugă sare şi când laptele a dat în fiert se pune mălaiul, amestecând continuu cu telul. Se mai fierbe compoziţia încă 10 minute, la foc domol.

Se răstoarnă balmoşul pe un fund de lemn sau platou; se taie cuburi, care de desfac cu o lingjră de lemn şi se umplu cu brânză amestecată cu jumătate din cantitatea de unt.

Se rotunjesc bucăţelele de balmoş, se ung cu unt, se aşază într-o tavă unsă 4 cu unt şi se dau la cuptor pentru gratinare. Balmoşul se serveşte cald, cu smântână pe deasupra.

Bulz cu branza

Bulz cu branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.