Bulz cu dovlecei si branza ricotta

Printeaza

Bulz cu dovlecei si branza ricotta din: dovlecel, malai, branza ricotta, cascaval, oua faina, unt, sare.

Ingrediente:Bulz cu dovlecei si branza ricotta

  • 1 dovlecel
  • 150 g malai
  • 150 g branza ricotta
  • 50 g cascaval
  • 3 oua
  • 1 lingura cu faina
  • 1 cub de unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregateste o mămăli­gă cu textură moale. Adaugă cubul de unt şi amestecă. Curăţă do­vlecelul de coajă şi de seminţe. Dă dovlecelul prin râzătoare, amestecă-l cu sare, apoi stoarce-l de apă. Intr-un bol, bate energic ouăle şi adaugă brânzeturile.

Incorporează dovlece­lul. Adaugă amestecul peste mămăliga caldă. Pentru o textură mai fermă, e nevoie de făina. Omogenizează bine toate ingredientele. Umple câteva vase mici termorezistente şi dă-le la cuptor pentru zece minute.

Scoate şi decorează cu pătrunjel. Serveste imediat!

Bulz cu dovlecei si branza ricotta

Bulz cu dovlecei si branza ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.