Bulz cu dovlecei si branza ricotta
PrinteazaBulz cu dovlecei si branza ricotta din: dovlecel, malai, branza ricotta, cascaval, oua faina, unt, sare.
- 1 dovlecel
- 150 g malai
- 150 g branza ricotta
- 50 g cascaval
- 3 oua
- 1 lingura cu faina
- 1 cub de unt
- sare
Mod de preparare:
Pregateste o mămăligă cu textură moale. Adaugă cubul de unt şi amestecă. Curăţă dovlecelul de coajă şi de seminţe. Dă dovlecelul prin râzătoare, amestecă-l cu sare, apoi stoarce-l de apă. Intr-un bol, bate energic ouăle şi adaugă brânzeturile.
Incorporează dovlecelul. Adaugă amestecul peste mămăliga caldă. Pentru o textură mai fermă, e nevoie de făina. Omogenizează bine toate ingredientele. Umple câteva vase mici termorezistente şi dă-le la cuptor pentru zece minute.
Scoate şi decorează cu pătrunjel. Serveste imediat!
Bulz cu dovlecei si branza ricotta
Pofta buna!