Bulz cu telemea

Printeaza

Bulz cu telemea din: malai, oua, telemea, cascaval, unt, sare.

Ingrediente:Bulz cu telemea

  • 5 oua
  • boia
  • turmeric
  • 200 g mălai
  • apa
  • sare
  • 250 g telemea
  • 50 g caşcaval
  • unt

 

Mod de preparare:

Se bat pe rând 5 ouă; primul se condimentează cu boia, al doilea cu turmeric, al treilea cu piper roşu, al patrulea cu pătrunjel şi al cincilea cu piper negru.

Se coc 5 foi de omletă.

Din 200 g mălai, sare şi apă se face o mămăliguţă moale, care se întinde peste foile de omletă. Se presară 250 g telemea zdrobită, se rulează omletele, se aşază în vasul termorezistent, se presară 50 g caşcaval ras şi bucăţile de unt şi se dă 20 minute la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.