Sote de mazare in unt din: unt si mazare. Este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale. Beneficii pentru sănătate: Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc. Mazărea este benefică pentru digestie datorită conținutului său ridicat de fibre. Ajută la […]
Bulz delicios
PrinteazaBulz delicios din: malai, costita, telemea, oua, smantana, sare.
Ingrediente:
- 250g mălai
- 300 g costiţă
- 300 g telemea mai tare
- 6 ouă
- 200 g smântână
- sare
Mod de preparare:
Din mălai, apă şi sare pregăteşti o mămăligă mai tare. Tai costiţa fâşii şi o rumeneşti în tigaie, iar ouăle le faci ochiuri. După ce s-a răcit mămăliga, formezi 6 mingii, în care pui din belşug telemea rasă şi costiţa.
Aşezi într-o tavă şi pui deasupra câte un ou ochi, iar dacă a mai rămas costiţă, împănezi cu ea mingile de mămăligă. Dai la cuptor, la foc moderat, timp de 15 minute.
Serveşti bulzul fierbinte, cu smântână şi brânză deasupra.
Bulz delicios
Pofta buna!
Cocktail cu palinca de prune din: palinca de prune, sirop de mure, suc de lamaie, sare de himalaya, gheata, menta. Ingrediente: 45 ml de pălincă de prune 20 ml de sirop de mure sălbatice 10 ml de suc de lămâie proaspăt stors Un vârf de cuțit de sare de Himalaya Cuburi de gheață Ramură […]
Foarte gustos bulzul asta