Burek cu brânză dulce
PrinteazaO reteta de burek cu branza dulce din: aluat, branza dulce, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, ulei si zahar pudra.
- 400 g aluat foitaj
- 500 g brânză dulce
- 4-5 linguri zahăr
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- coajă rasă de la o lămâie
- ulei pentru uns tava
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Tai foaia de aluat în două. Prima parte o întinzi, cât să îmbraci o formă de tartă. Aşezi aluatul în forma unsă cu ulei. Amesteci brânza dulce cu zahărul, zahărul vanilat şi coaja rasă de lămâie şi torni compoziţia în formă.
Intinzi a doua parte de aluat, cât să acopere forma şi o pui peste amestecul de brânză. Inţepi foaia cu furculiţa din loc în loc.
Introduci forma în cuptorul încins, pentru 30-40 de minute, până se rumeneşte frumos. Când este gata, presari zahăr pudră deasupra.
Burek cu brânză dulce
Pofta buna!
Incoming search terms:
- burek cu branza dulce