Burek cu brânză dulce

Printeaza

O reteta de burek cu branza dulce din: aluat, branza dulce, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, ulei si zahar pudra.

Ingrediente:Burek cu brânză dulce

  • 400 g aluat foitaj
  • 500 g brânză dulce
  • 4-5 linguri zahăr
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • coajă rasă de la o lămâie
  • ulei pentru uns tava
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Tai foaia de aluat în două. Prima parte o întinzi, cât să îmbraci o formă de tartă. Aşezi aluatul în forma unsă cu ulei. Amesteci brânza dulce cu zahărul, zahărul vanilat şi coaja rasă de lămâie şi torni compoziţia în formă.

Intinzi a doua parte de aluat, cât să acopere forma şi o pui peste ameste­cul de brânză. Inţepi foaia cu furculiţa din loc în loc.

Introduci forma în cuptorul încins, pentru 30-40 de minute, până se rumeneşte frumos. Când este gata, presari zahăr pudră deasupra.

Burek cu brânză dulce

Burek cu branza dulce

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • burek cu branza dulce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.