Bureti ardelenesti

Printeaza

Bureti ardelenesti din: bureti, vin, marar, foaie de dafin, sunca afumata, rosii, ceapa verde, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800 g bureţi
  • 1/2 pahar vin
  • 2 legături mărar
  • 1foaie dafin
  • 150 g şuncă afumată
  • 500 g roşii
  • 6 fire ceapă verde
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bureti ardelenesti: Bureţii, şunca şi ceapa se taie felii şi se pun intr-o cratiţă, apoi mărarul, dafinul, sarea şi vinul.

Cratiţa cu capac se introduce la cuptor domol circa 40 minute.

Se servesc în pîinisoare scobite .

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.