Burger cu carne de pui si mango

Printeaza

Burger cu carne de pui si mango din: piept de pui, cimbru, ulei de masline, amestec de condimente, zeama de lime, chifle, mango, rosie, salata verde, maioneza, ketchup.

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui fara piele
  • frunzele de la cateva fire de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite amestec de condimente
  • zeama de la 1 lime
  • 2 chifle mari
  • 1/2 mango mic, curatat de coaja si sambure si feliat
  • 1 rosie, feliata
  • 1 salata verde mica, rupta in bucati
  • 2 linguri de maioneza si ketchup pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui între două bucăţi de folie alimentară şi bate-l cu un sucitor, pentru a-l aplatiza.

Amestecă cimbrul, uleiul, condimentele jerk şi jumătate din zeama de lime într-un bol. Adaugă puiul şi lasă-l la marinat 5 minute.

Incinge bine o tigaie-grill şi găteşte puiul 4-5 minute pe fiecare parte sau până când se pătrunde.

Dă-l la o parte de pe foc. între timp, prăjeşte jumătăţile de chifle 1-2 minute.

Pune carnea pe chifle şi aşază deasupra feliile de mango, de roşie şi câte o mână de salată verde.

Stoarce restul de lime şi completează, dacă preferi, cu maioneză şi ketchup.

 

Burger cu carne de pui si mango

Burger_cu_carne_de_pui_si_mango

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.