Burger cu tofu
Printeaza
- 3 cepe tocate
- 3 linguri unt
- 150 g pesmet
- 500 ml supă de legume
- 100 g tofu
- 1-2 linguri amidon
- pătrunjel
- 50 g caşcaval ras
- două ouă
- sare
- piper
- 4 chifle cu susan
- o roşie
- o ceapă roşie
- frunze de salată
- ketchup
- maioneză
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în puţin unt, adaugă pesmetul şi, după ce s-a rumenit, stinge cu supă şi lasă să dea în clocot 10 minute. Ia de pe foc, adaugă caşcavalul ras, pătrunjelul, tofu, amidonul şi ouăle.
Amestecă bine şi condimentează după gust. Modelează hamburgeri cu mâna, tăvăleşte-i prin pesmet, apoi prăjeşte-i în restul untului. Serveşte-i fierbinţi, în chifle tăiate pe jumătate.
Ornează cu salată verde, felii de roşie, rondele de ceapă, ketchup şi maioneză.
Poftă bună!