Burger cu vita si ciuperci
PrinteazaBurger cu vita si ciuperci din: chifle, carne de vita, ciuperci, ceapa, rosie, branza, pesmet, ketchup, mustar.
- 2 chifle cu susan
- 200 g carne tocată de vită
- 2 ciuperci champignon mici
- 1 ceapă roşie
- 1 roşie
- 2 frunze salată
- 2 felii brânză topită
- 1 linguriţă pesmet
- 1 linguriţă ketchup
- 1/2 linguriţă muştar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pentru burgeri, adaugă la carne, pesmetul, ketchupul şi muştarul şi amestecă. Frământă bine, lasă un sfert de oră la rece, apoi scoate-o şi formează două chiftele. Frige-le într-o tigaie grill.
Rumeneşte şi ciupercile feliate în altă tigaie (fără ulei).
Asamblează fiecare burger, aşezând pe jumătatea de jos a chiflei salată verde, chifteaua, o felie de brânză, două rondele de roşii, ciuperci şi rondele de ceapă.
Pofta buna!