Burger de peste cu capere
PrinteazaBurger de peste cu capere din: somon, ardei gras, ceapa, mustar dijon, capere, pesmet, marar, maioneza, ulei de masline, sare, piper.
- 100 g somon din conserva
- 1/8 ceașcă ardei rosu, cuburi
- 1/8 ceașcă ceapa, cuburi
- 1/2 lingurita mustar de Dijon
- 1/2 lingurita capere
- 1/3 ceasca pesmet
- 1 1/2 lingurite marar proaspat tocat
- 1 lingura + 1 lingurita de maioneza
- 1-2 linguri + 1-2 lingurite de ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Maruntiti somonul, adăugați muștar, caperele, jumătate din pesmet, mărar și maioneza.
Se încălzește tigaia, se adaugă 1-2 lingurițe de ulei de măsline și sotati ceapa si ardeiul rosu timp de aproximativ 3 minute la foc mediu. Adăugați ceapa si ardeiul la amestecul de somon.
Se amesteca bine pana se combina, asezonand cu sare si piper. Formati apoi un burger si dat prin pesmetul ramas. Transferati pe o farfurie, acoperiti si dati la frigider 15 minute.
Incălzi tigaia, adăugați 1-2 linguri de ulei și rumeniti burgerul cate 5 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!