Burger de peste cu capere

Printeaza

Burger de peste cu capere din: somon, ardei gras, ceapa, mustar dijon, capere, pesmet, marar, maioneza, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Burger de peste cu capere

  • 100 g somon din conserva
  • 1/8 ceașcă ardei rosu, cuburi
  • 1/8 ceașcă ceapa, cuburi
  • 1/2 lingurita mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita capere
  • 1/3 ceasca pesmet
  • 1 1/2 lingurite marar proaspat tocat
  • 1 lingura + 1 lingurita de maioneza
  • 1-2 linguri + 1-2 lingurite de ulei de masline
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Maruntiti somonul, adăugați muștar, caperele, jumătate din pesmet, mărar și maioneza.

Se încălzește tigaia, se adaugă 1-2 lingurițe de ulei de măsline și sotati ceapa si ardeiul rosu timp de aproximativ 3 minute la foc mediu. Adăugați ceapa si ardeiul la amestecul de somon.

Se amesteca bine pana se combina, asezonand cu sare si piper. Formati apoi un burger si dat prin pesmetul ramas. Transferati pe o farfurie, acoperiti si dati la frigider 15 minute.

Incălzi tigaia, adăugați 1-2 linguri de ulei și rumeniti burgerul cate 5 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.