Burger de porc cu conopida
PrinteazaBurger de porc cu conopida din: carne de porc, varza, morcovi, maioneza, iaurt, usturoi, mustar, conopida, ardei, sare, piper.
- 250 g carne de porc gatita
- 1/4 varză mică albă
- 1/4 varză mică roşie
- 2 morcovi
- 3 linguri de maioneză
- 1 lingură de iaurt
- 1 linguriţă de muştar
- 2 căţei de usturoi
- 1 conopidă mică
- 1 ardei iute roşu
- chifle cu susan
- sare
- piper
- ketchup
Mod de preparare:
Fierbe conopida la abur, trece-o prin jet de apă rece, tai-o mai mic şi pune-o într-un bol. Adaugă maioneza, iaurtul, muştarul, usturoiul tocat şi ardeiul chili.
Toacă varza roşie şi cea albă. Taie morcovul în fâşii subţiri. Incălzeşte chiflele, apoi taie-le în jumătăţi. Pune pe partea de jos fâşii de carne, varză, morcov, iar peste ele câte o lingură din salata de conopidă.
Aşază deasupra capacul chiflei.
Pofta buna!