Burger grecesc
PrinteazaBurger grecesc din: carne de pui tocata, pesmet, ceapa verde, feta, marar, sos de iaurt cu castraveti, dovlecei.
- 450 g carne de pui tocată
- 2 linguri pesmet
- 1 legătură ceapă verde
- 150 gfeta
- 1 legătură mărar
- sos de iaurt cu castraveţi
- ronndele de dovlecei la cuptor
Mod de preparare:
Intr-un vas, amesteci tocătura de pui cu pesmetul, ceapa verde, brânza, mărarul şi sare, dacă mai trebuie. Modelezi 4 chiftele mari, pe care le pui în frigider pentru 30 de minute. între timp, poţi pregăti sosul din iaurt şi tai dovlecelul în rondele, pe care le presari cu sare.
Tava mare a aragazului o stropeşti cu foarte puţin ulei, apoi aşezi chiftelele şi rondelele de dovlecei. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute.
Serveşi burgerii între chifle, cu sos de iaurt.
Burger grecesc
Pofta buna!