Burger in stil grecesc cu pui, dovlecel si sos de iaurt
PrinteazaBurger in stil grecesc cu dovlecel si sos de iaurt din: carne de pui tocată, pesmet, ceapa verde, braza feta, marar, sare, chifle, sos de iaurt cu castraveţi, dovlecel.
Ingrediente:
- 450 g carne de pui tocată
- 2 linguri pesmet
- 1 legătură ceapă verde
- 150 g brânză feta
- 1 legătură mărar
- sare
Pentru servit:
- chifle
- sos de iaurt cu castraveţi
- rondele de dovlecei la cuptor
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă tocatura de pui cu pesmetul, ceapa verde, brânza, mărarul si sare, dacă mai trebuie.
Se modelează 4 chiftele mari. care se pun la frigider pentru 30 de minute. între timp, se poate prepara sosul din iaurt şi se taie dovlecelul rondele, care se presară cu sare.
Tava mare a aragazului se stropeşte cu foarte puţin ulei, se pun chiftelele si rondele de dovlecei. Se da tava la cuptor pentru, 20 de minute. Se servesc’între chifle, cu sos de iaurt.
Burger in stil grecesc cu dovlecel si sos de iaurt
Pofta buna!
Bun burgerul asta?