Burgeri de curcan cu fulgi de ovaz din: curcan, ceapa, fulgi de ovaz, ou, ketchup, sos worcestershire, praf de usturoi, piper, chifle. Ingrediente: 500 g carne toata de curcan 1/2 ceasca ceapa tocata 1/2 ceașcă fulgi de ovăz 1 ou, bătut 2 linguri de ketchup 1 lingurita sos Worcestershire 1/2 lingurita praf de usturoi 1/4 […]
Burgeri de curcan
PrinteazaBurgeri de curcan din: ou, sos worcestershire, sare, usturoi, ceapa, chili, pesmet, carne tocata de curcan, bacon. 6 portii
Carnea de curcan este o sursă excelentă de proteine slabe, esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corp. Este o opțiune sănătoasă pentru cei care își doresc o dietă bogată în proteine, dar cu mai puține grăsimi decât carnea roșie.
Carnea de curcan conține mai puține grăsimi saturate decât carnea roșie, ceea ce o face o alegere mai sănătoasă pentru inimă și pentru menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
Ingrediente:
- 1 ou, batut
- 1 lingura sos worcestershire
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- 1/2 lingurita praf de ceapa
- 1/2 lingurita praf de chili
- 60gr pesmet
- 1 kg carne tocata de curcan
- 6 felii bacon
Mod de preparare:
Intr-un bol mare amestecati oul, worcestershire, sare, usturoi, ceapa si chilli.
Incorporati pesmet si carnea de curcan si amestecati pana se omogenizeaza.
Formati burgeri si asezati intr-o tigaie, apoi asezati deasupra cate felie de bacon pe care o prindeti de burger cu scobitori.
Gatiti 15-18 minute. Indepartati scobitorile si serviti burgerii cu chifle si legume, dupa preferinta.
Pofta buna!
poate iti place si:
Burgeri de curcan cu fulgi de ovaz
Burgeri de curcan cu legume coapte
Burgeri de curcan cu legume coapte din: carne tocata de curcan, ardei, ceapa rosie, bacon, branza maruntita, piper, usturoi, sare, ulei de masline, paine, maioneza, busuioc. Ingrediente: 1/2 kg de carne tocata de curcan 1 ardei roșu 2 felii ceapa rosie 2 linguri bacon maruntit 4 linguri branza maruntita 1/2 lingurita de piper 1/2 lingurita […]
Pofta buna!