Burgeri de pui cu branza cheddar
PrinteazaBurgeri de pui cu branza cheddar din: piept de pui, condimente, ulei de masline, ananas, branza cheddar, smantana, chifle, salata, ceapa rosie.
- 4 bucati piept de pui
- 2 linguri amestec de condimente
- putin ulei de masline
- 4 rondele de ananas, din conserva
- 50g de branza cheddar, rasa
- 2 linguri de smantana
- 4 chifle, taiate in doua si prajite
- cateva frunze de salata
- 1 ceapa rosie, feliata subtire
Ingrediente:
Incinge cuptorul la temperatura medie spre mare si tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. Asaza carnea intre 2 bucati de folie alimentara si bate-o cu ajutorul unui sucitor, pentru a obtine o grosime egala a bucatilor de pui. Freaca-le cu amestecul de condimente, cu ulei, sare si piper, apoi pune-le in tava.
Da-le la cuptor 10 minute, intorcandu-le pe partea cealalta la jumatatea perioadei. Asaza pe fiecare bucata de piept de pui o felie de ananas si niste branza rasa, apoi pune din nou tava in cuptor, pentru alte 2-3 minute, pana cand branza devine aurie si se topeste, iar puiul se patrunde.
Intinde putina smantana pe jumatatea de jos a fiecarei chifle, adauga salata, o bucata de piept de pui, ceapa rosie feliata, urmata de jumatatea de sus a chiflei.
Burgeri de pui cu branza cheddar
Pofta buna!