Burgeri de pui cu sos de branza
PrinteazaBurgeri de pui cu sos de branza din: piept de pui, telina, morcov, ceapa rosie, usturoi, ou, sos iute, pesmet, praf de chili, boia de ardei, sos de branza albastra, branza albastra, chifle.
- 1 kg piept de pui tocat
- 1 telina, tocata marunt
- 1 morcov, tocat marunt
- 1/2 ceapa rosie, tocata marunt
- 1 cațel de usturoi, zdrobit
- 1 ou
- 1/2 ceasca sos iute
- 1/2 cana pesmet
- 1 lingura praf de chili
- 1 lingurita boia de ardei
- 1/4 ceasca sos de branza albastra
- 1/4 ceasca branza albastra maruntita
- 6 chifle de hamburger
Mod de preparare:
Combinati carnea de pui, telina, morcovii, ceapa roșie și usturoiul intr-un bol mare. Adaugati oul, 1/4 ceasca sos iute, pesmetul, praful de chili și boiaua de ardei. Formati 6 burgeri.
Puneti pe gratar si gatiti cate 8-10 minute pe fiecare parte.
Intre timp combinati restul de 1/4 ceasca sos iute cu 1/4 ceasca sos de branza albastra. Prajiti chiflele pe gratar si ungeti cu amestecul de sos. Adaugati burgerii pe fiecare chifla.
Garnisiti cu sos si legume dupa preferinta.
Pofta buna!