Burgeri picanti de porc
PrinteazaBurgeri picanti de porc din: sirop de artar, mustar picant, carne tocata de porc, sos de mere, sare, praf de chilli, mustar, piper, scortisoara, chifle, frunze de spanac.
- 3 linguri sirop de arțar
- 2 linguri muștar picant
- 2 kg carne tocata de porc
- 1/2 cana sos de mere
- 1-1/2 lingurita sare
- 1-1/2 lingurita praf de chili
- 1 lingurita muștar uscat
- 1/2 lingurita piper negru
- 1/4 lingurița scortisoara
- 6 chifle
- spanac
Mod de preparare:
Amestecati siropul de arțar și muștaru impreuna intr-un castron mic. Ungeti cu ulei o gratarul si incalziti la foc mediu. Amestecati carnea de porc sosul de mere, sarea, praful de chili, muștarul, piperul și scorțișoara impreuna intr-un bol mare.
Formati 6 burgeri. Puneti pe gratar timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu topping-urile dupa preferinta.
Pofta buna!