Burrito cu menta si coriandru din: făină de grâu, ulei rafinat, făină de porumb, sare, fasole boabe, unt, ceapa, brânză uscată, chili verde, frunze de mentă verde, coriandru verde.
Ingrediente:
5 ceşti făină de grâu
3 linguri ulei rafinat
1 lingură făină de porumb
sare
Ingrediente pentru umplutura:
1 cană mare fasole boabe
100 g unt
2 cepe
200 g brânză uscată
chili verde
frunze de mentă verde
coriandru verde
Mod de preparare:
Se prepară un aluat din făina cernută cu apă călduţă şi sare şi se fac apoi zece clătite.
Se coc foile pe jumătate, pe ambele părţi, pe un grătar.
Fasolea, lăsată de cu seară în apă rece, se fierbe şi se pasează. Se amestecă bine cu chili, coriandrul, şi ceapa tocate mărunt.
Se prepară un sos de mentă şi se întinde pe fiecare clătită.
Se pune puţină pastă de fasole în centru, se împăturesc amândouă părţile şi se rulează.
Se pun la copt într-o tigaie cu foarte puţin ulei.
Când sunt aproape gata, se presară cu brânză rasă şi se lasă până ce aceasta începe să se topească.
Burrito din: tortilla, omleta, cartofi, legume, carne, coriandru, avocado. Ingrediente: 4-5 Tortilla umplutura dupa preferinta (omleta, cartofi, legume sote sau carne) Topping-uri: coriandru tocat si avocado Mod de preparare: Incalziti tortilla aproximativ 10 secunde pe fiecare parte intr-o tigaie fierbinte. Imprastiati o cantitate mica de umplutura in centru. Adaugati orice sos sau topping […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.