Burrito

Printeaza

Burrito din: carne de vita, tortilla, usturoi, suc de lamaie, oregano, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 600 g carne de vită
  • 12 plăcinte tortilla
  • 2 căţei de usturoi
  • o ceapă mică
  • puţin suc de lămâie
  • o lingură oregano
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/4 linguriţă piper proaspăt măcinat
  • o lingură de ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se freacă împreună cu un amestec (trecut prin mixer) de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper şi sare.

Se lasă la macerat circa 6 ore, se prăjeşte, se împarte în bucăţi mici şi se usucă circa 5 ore. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt.

Se prăjeşte în ulei încins. Se adaugă carnea de vită uscată şi se prăjeşte până se rumeneşte bine. Se adaugă sare şi se amestecă.

Tortilla se încălzeşte în cuptor. Pe fiecare tortilla se aşază câteva linguri de carne şi se rulează. Se serveşte fierbinte, cu sos.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.