Burritos cu fasole rosie si piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de burritos cu fasole rosie si piept de pui din: lipii, piept de pui, faosle rosie, ardei gras rosu, boabe de porumb, salata verde, ceapa, ulei, rosii, sos de rosii picant, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Burritos cu fasole rosie si piept de pui

  • 4 lipii subtiri
  • 400 g piept de pui
  • 200 g fasole rosie fiarta
  • 1 ardei rgas rosu
  • 200 g boabe de porumb fierte
  • 1 salata verde
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii bine coapte
  • 500 ml sos de rosii picant
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pieptul de pui de pieliţă, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi ştergeţi-l cu şerveţele absorbante. Tăiaţi pieptul în fâşii, presăraţi-le cu sare şi piper şi căliţi-le la foc mic 4-5 minute.

Tăiaţi în bastonaşe ardeiul gras iar ceapa tocaţi-o julienne. Puneţi într-un castron toate cele de mai sus şi adăugaţi roşiile tăiate în feliuţe.

Puneţi în castron salata verde tăiată în fâşii, boabele de porumb şi de fasole şi pătrunjelul tocat.

Adăugaţi sosul de roşii, potriviţi de sare şi piper şi amestecaţi. împărţiţi amestecul din castron în 4 şi puneţi-l pe cele 4 lipii. Rulaţi lipiile şi serviţi Burritos-ul imediat.

Burritos cu fasole rosie si piept de pui

Burritos cu fasole rosie si piept de pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • burrito reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.