Burritos de pui mexicane
PrinteazaBurritos de pui mexicane din: piept de pui, dafin, rosii, ceapa, ardei, ulei, sare, piper, boia, tortilla.
- 1 piept de pui
- 2 frunze de dafin
- 2 roşii
- 1 ceapă
- 1 ardei iute verde
- ulei
- sare
- piper
- 1 linguriţă boia dulce
- 6 tortilla (lipii subţiri) din făină albă
Mod de preparare:
Pui carnea la fiert în apă cu sare şi frunzele de dafin.
Desfaci firişoare pieptul de pui fiert şi păstrezi supa. încingi uleiul într-o cratiţă, adaugi ceapa tăiată cubuleţe şi, când devine transparentă, pui ardeiul iute tăiat în felioare şi roşiile tăiate cubuleţe.
Le căleşti puţin, apoi presari carnea de pui, torni o jumătate de cană de supă şi condimentezi cu sare, piper şi boia.
Amesteci bine şi le laşi să se călească la foc mic, până se evaporă supa. încălzeşti tortilla şi le umpli cu compoziţia preparată, apoi rulezi.
Poţi servi rulourile împreună cu o garnitură de fasole fiartă, în umplutură poţi să mai adaugi salată verde şi cubuleţe de avocado.
Pofta buna!