Burta de porc cu usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente: 300 g burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]
Burta de porc cu praz si morcovi
PrinteazaBurta de porc cu praz si morcovi din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 800 g burta de porc
- 2 bucati praz
- 3 bucati morcovi
- 3 linguri cimbru
- 3 bucati ramurele rozmarin
- 1 ceasca ulei
- 1 praf sare
- piper
Mod de preparare:
Prazul si morcovul se curaţa si se taie rondele care se asaza pe fundul unei tavi de cuptor.
Carnea porţionata se unge bine cu ulei, se presara cu cimbru, rozmarin, sare si piper si se asaza în tava peste legume.
Se toarna 2-3 linguri de ulei si apa (sau vin).
Se da la cuptor pentru 45 de minute, pâna ce se rumeneste frumos.
Burta de porc cu praz si morcovi
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Burta de porc cu orez
Burta de porc cu orez din: unt, orez basmati, apa, burta de porc, ulei, usturoi, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente : 2 linguri de unt nesarat 2 cesti orez basmati 3 cesti de apa 1 bucata burta de porc, feliata ulei, pentru prăjit 6 catei de usturoi , tocati 1-2 fire ceapa verde, feliata sare […]
Burta de porc la cuptor
Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 kg burtă de porc împănată o căpăţână usturoi o lingură ulei o lingură cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper. Jumătate […]
Pofta buna!