Buseuri cu creier si ciuperci din: buseuri, creier, ciuperci, vin, sare, piper, oua, dafin. Ingrediente: 72 buşeuri coapte 600 g creier 100 g ciuperci sare piper 7 foaie dafin 3/4 pahar vin 3 gălbenuşuri 3/4 lingură făină 80 g unt 7 1/2 lingură smîntînă Mod de preparare: Creierul se curăţă de pieliţă şi se pune […]
Buseuri cu cascaval
PrinteazaBuseuri cu cascaval din: oua de prepelita, cartofi, ou, cascaval, smantana, usturoi, foaie de dafin, unt, sare, piper.
- 8 oua de prepelita
- 4 cartofi
- 1 ou
- 100 g cascaval
- 2 linguri cu smantana
- 2-3 catei de usturoi
- 1 foaie de dafin
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală cartofii şi pune-i la fiert în coajă, în apă cu sare şi foaia de dafin. Intre timp, fierbe ouăle de prepeliţă.
După ce au fiert cartofii, curăţă-i şi pasează-i. Intr-un castron, amestecă smântână, caşcavalul ras, oul bătut cu sare şi piper.
Adaugă piureul de cartofi, usturoiul şi potriveşte gustul de sare.
Repartizează jumătate din compoziţie în formele de brioşe unse cu unt.
Pune în mijloc câte un ou de prepeliţă, apoi adaugă restul de compoziţie.
Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute.
Buseuri cu cascaval
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Buseuri de hrisca cu somon
Buseuri de hrisca cu somon din: faina de hrisca, somon afumat, branza proaspata de tartinat, ceapa verde. Ingrediente: 4 clătite din faină de hrişcă 6 bucăţi somon afumat 200 g brânză proaspătă de tartinat 1 lingură ceapă verde mărunţită cu foarfeca Mod de preparare: Intindeti brânza proaspătă pe clătite şi presăraţi cu ceapă. Acoperiţi […]
Pofta buna!