Buseuri cu frisca si capsuni
PrinteazaBuseuri cu frisca si capsuni
Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de ulei
- 1 cana cu zahar
- 1 lingura cu sare
- 1 cana cu faina
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 pahar frisca
- esenta vanilie
- cateva capsuni
Preparare:
Intr-un castron, bate spumă 5 albuşuri cu un praf de sare. Adaugă treptat zahărul şi zahărul vanilat.
Adaugă cele 6 gălbenuşuri frecate cu esenţă de vanilie şi uleiul, treptat. Presară făina ameste-când de jos în sus. Toarnă compoziţia astfel obţinută într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.
Acoperă totul cu albuşul rămas şi bătut şi el spumă. Presară deasupra lingura cu zahăr şi coace la cuptor 35-40 de minute.
După ce s-a răcit, cu ajutorul unui pahar mic taie mici buşeuri. Pune pe fiecare buşeu frişca şi câte o căpşună spălată bine.
Buseuri cu frisca si capsuni
Pofta buna!
Arata bine aceste prajiturele. Sa le prepar si eu copiilor.