Buseuri cu pui si branza

Printeaza

Buseuri cu pui si branza 

Pentru:12 persoane

 

Ingrediente:Buseuri cu pui si branza

  • 72 buşeuri coapte
  • 400 g brînza
  • 600 g carne de pa­săre
  • 3/4 lingură făină
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 80 g unt
  • boia iute
  • 1 1/2 lingură smîn­tînă
  • 3 gălbenuşuri
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face un sos alb din unt, făină, lapte, boia iute şi sare. Brînza şi puiul fiert se taie mărunt şi se amestecă cu sosul legat cu gălbenuşurile şi cu smîntina.

Se umplu buşeurile, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinţi (v. reţeta buseuri simple).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.