Buseuri cu raci si ciuperci

Printeaza

Buseuri cu raci si ciuperci

Pentru: 12 persoane

 

Ingrediente:Buseuri cu raci si ciuperci

  • 72 buşeuri coapte
  • 40 cozi de raci sau 1 cutie crabi
  • 3/4 lingură făină
  • 60 g unt
  • 1 1/2 lingură smîntînă
  • puţin coniac
  • 220 g ciuperci fierte
  • sare
  • boia iute
  • 1 1/2 pahar supă sau zeamă de raci

 

Mod de preparare:

Se face un sos picant din unt de raci, făină, supă, boia iute, coniac, sare şi smîntînă.

Racii şi ciupercile se taie bucăţi mărunte, se amestecă cu sosul şi se umplu buşeurile (v. reţeta de buseuri simple).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.