Buseuri dobrogene cu carne de miel

Printeaza

Buseuri dobrogene cu carne de miel

Ingrediente:

  • 800 g came de miel
  • 80 g ulei
  • 3/4 lingură făină
  • 3/4 pahar vin
  • 300 g ceapă verde
  • 150 g usturoi verde
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Buseuri dobrogene cu carne de miel: Carnea de miel se frige, se scoate şi se taie mărunt. în tava în care a fost friptă se mai pun: făina, vinul, puţină supă şi se mai fierbe 5 minute, apoi se strecoară.

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se fierb înăbuşite în sos.

Se adaugă apoi carnea tăiată, pătrunjelul tocat, se umplu buşeurile şi se pun căpăcelele (vezi reteta “buseuri simple”).

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Morcov și Ghimbir: Răcoritoare și Plină de Vitamine

Salată de Morcov și Ghimbir: Răcoritoare și Plină de Vitamine din: morcovi, ghimbir, ulei de masline, miere, sare, piper, seminte de susan, frunze de menta. Salata de morcov și ghimbir este o variantă modernă a salatei asiatice tradiționale de morcovi, care combină aromele dulci ale morcovilor cu aromele picante și picante ale ghimbirului. Descoperiți prospețimea […]

Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru

Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru din: ciuperci, ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, smantana, sare, piper, marar. Această rețetă este o explozie de arome și texturi, iar adăugarea de cimbru aduce un gust rafinat acestui preparat tradițional. Reteta Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru: Ingrediente: 500 grame ciuperci proaspete, tăiate felii 1 ceapă mare, tocată fin […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.