Buseuri dobrogene cu carne de miel

Printeaza

Buseuri dobrogene cu carne de miel 

Ingrediente:Buseuri dobrogene cu carne de miel

  • 800 g came de miel
  • 80 g ulei
  • 3/4 lingură făină
  • 3/4 pahar vin
  • 300 g ceapă verde
  • 150 g usturoi verde
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se frige, se scoate şi se taie mărunt. în tava în care a fost friptă se mai pun: făina, vinul, puţină supă şi se mai fierbe 5 minute, apoi se strecoară.

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se fierb înăbuşite în sos.

Se adaugă apoi carnea tăiată, pătrunjelul tocat, se umplu buşeurile şi se pun căpăcelele (vezi reteta “buseuri simple”).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.