Buseuri de nuci

Printeaza

Buseuri de nuci

Ingrediente:

  • 250 g făina
  • 2 ouă
  • 2 linguri smintînă
  • 1 gălbenuş
  • puţină sare
  • 100 g zahăr
  • 80 g unt

Ingrediente umplutura : 250 g nuci, scorţişoară, coajă de lămiie rasă, 2 lin­guri miere, 2 linguri pesmet, puţin lapte, toate se fierb 3-1 minute.

 

Mod de preparare:

Buseuri de nuci: Aluatul se face din făină, unt, smintînă,. sare zahăr şi 2 ouă. Se întinde pe o planşetă şi se taie pătrate de circa 5 x5 cm.

Se pune pe ele umplutura de nuci, se rulează, se aşază pe o tavă unsă cu unt, apoi se ung deasupra un gălbenuşul.

Se dau la cuptor moderat, circa 20 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • buseuri cu nuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.