Buseuri cu pui si marar
PrinteazaO reteta de buseuri de pui cu marar din: piept de pui, unt, faina, oua, apa, marar, ceapa verde si sare.
- 500 g piept de pui
- 100 g unt
- 200 g faina
- 4 oua
- 200 ml apa
- 1 legatura marar
- 1 legatura ceapa verde
- sare
Mod de preparare:
Fierbeţi pieptul de pui în apă cu sare. Intre timp, fierbeţi apa cu untul şi când clocoteşte, adăugaţi toată făina şi amestecaţi energic pentru a nu se forma cocoloaşe. Luaţi vasul de pe foc şi adăugaţi treptat câte un ou, amestecând după fiecare pentru omogenizare.
Din acest aluat, cu ajutorul unui cornet pentru ornat torturi puneţi gogoşele pe o tavă tapetată cu făină. Coaceţi gogoşelele la foc potrivit şi lăsaţi-le apoi să se răcească.
Tăiaţi- le câte un căpăcel şi umpleţi-le cu piept de pui fiert, tocat şi amestecat cu mărar şi ceapă tăiate mărunt. Ornaţi cu frunze de mărar.
Buseuri cu pui si marar
Pofta buna!