Buseuri tortilla cu spanac si branza de capra
PrinteazaBuseuri tortilla cu spana si branza de capra din: ulei, ceapa, cartofi, spanac, oua, branza de capra si frunze de busuioc.
- 1 lingurita ulei
- 1 ceapa, tocata
- 2 cartofi, curatati si taiati cuburi
- 100 g spanac
- 10 oua batute
- 150 g branza de capra
- cateva frunze de busuioc, tocate
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190 C. Intr-un vas larg încinge uleiul şi prăjeşte ceapa şi cartoful 10 min, cu vasul acoperit parţial cu capac, până când se înmoaie.
Adaugă spanacul şi amestecă până când se opăreşte; adaugă ouăle. Adaugă sare şi piper şi amestecă pentru ca ouăle să se coaguleze ca lajumări.
Toarnă compoziţia într-o tavă pătrată de 20 cm tapetată cu hârtie de copt, presară brânza sfărâmată si busuiocul. Dă la cuptor 20 min.
Lasă să se răcească înainte de a tăia pătrate mici – buşeuri – apoi înfige-le pe scobitori şi serveste.
Buseuri tortilla cu spanac si branza de capra
Pofta buna!
Astea-s bune ca aperitive