Buseuri tortilla cu spanac si branza de capra

Printeaza

Buseuri tortilla cu spana si branza de capra din: ulei, ceapa, cartofi, spanac, oua, branza de capra si frunze de busuioc.

Ingrediente:Buseuri_tortilla_cu_spanac_si_branza_de_capra

  • 1 lingurita ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 100 g spanac
  • 10 oua batute
  • 150 g branza de capra
  • cateva frunze de busuioc, tocate

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190 C. Intr-un vas larg încinge uleiul şi prăjeşte ceapa şi cartoful 10 min, cu vasul acoperit parţial cu capac, până când se înmoaie.

Adaugă spanacul şi amestecă până când se opăreşte; adaugă ouăle. Adaugă sare şi piper şi amestecă pentru ca ouăle să se coaguleze ca lajumări.

Toarnă compoziţia într-o tavă pătrată de 20 cm tapetată cu hârtie de copt, presară brânza sfărâmată si busuiocul. Dă la cuptor 20 min.

Lasă să se răcească înainte de a tăia pătrate mici – buşeuri – apoi înfige-le pe scobitori şi serveste.

Buseuri tortilla cu spanac si branza de capra

Buseuri_tortilla_cu_spanac_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Astea-s bune ca aperitive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.