Buseuri vanatoresti cu iepure sau caprioara si bureti

Printeaza

Buseuri vanatoresti cu iepure sau caprioara si bureti

Pentru:12 persoane

Ingrediente:Buseuri vanatoresti cu iepure sau caprioara si bureti

  • 72 buşeuri coapte
  • 900 g carne de iepure sau căprioară
  • 500 bureţi
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • 3/4 lingură făină
  • 80 g ulei
  • 1 ceapă
  • 1/2 pahar de vin roşu
  • 1/2 linguriţă bulion pastă
  • 80 g costiţă afumată

 

Mod de preparare:

Carnea se frige înăbuşit cu ceapă, cimbru, sare, piper şi cu costiţa afu­mată.

Pe parcurs se pune puţin vin şi puţină apă. Carnea se scoate şi se taie mărunt.

Fondul (sosul) se amestecă cu făina, bulionul, puţină supă şi restul de vin şi se fierbe 5 – 6 minute.

Se strecoară şi se amestecă cu carnea (tăiată mărunt) şi cu ciupercile sau bureţii tăiaţi mărunt şi sotaţi.

Se umplu buşeu­rile, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinţi (v. reţeta buseuri simple).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.