Butoiase cu pasta de peste

Printeaza

Butoiase cu pasta de peste din: aluat, ou, ton maruntit in ulei, ceapa, lamai, cartofi, mustar, ulei, ceapa verde, marar verde, varza.

Ingrediente:Butoiase cu pasta de peste

Butoiaşe:

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 gălbenuş

Pastă de peşte:

  • 2 cutii de ton mărunţit în ulei
  • 1 ceapă
  • 2 lămâi
  • 2-3 cartofi

Maioneză:

  • 1 gălbenus
  • 1-2 linguri muştar
  • 100 ml ulei

Decor:

  • 200 g varză
  • 1 ceapă verde
  • mărar verde
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Se decongelează aluatul la temperatura camerei şi se decupează rondele, cu forma pentru fursecuri.

Se decupează mijlocul de la jumătate din cantitatea de rondele, cu ajutorul unui pahar mai mic. Rondelele întregi se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt, se ung cu gălbenuş bătut şi se aşază deasupra câte o rondea decupată.

Se coc la foc mediu timp de 10 min., apoi se lasă să se răcească.

Pentru umplutură, se cartofii în coajă, în cu sare. Se scurg se decojesc şi se pasează. Se prepară maioneza din ingredientele menţionate. Se amestecă tonul scars de ulei cu cartofii pasaţi, ceapa tocată şi maior.eza. Se adaugă suc şi coajă rasă de lămâie, sare şi piper.

Se prepară salată din varză, ceapă şi mărar tocate, cu ulei de măsline, sare, suc şi coajă rasă de lămâie. Se umplj butoiaşele cu pasta de peşte. Se decorează butoiaşele cu felii de lămâie şi salată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.